Otevírací - doba

Po - Pá, 8:00 - 17:00

Zavolejte - nám

+420 704 395 355

Napište nám - email

robert-cermak@email.cz

Blog Úvaha

Katalog řemesel

Úvaha o tom jak najít instalatéra topenáře řemeslníka, jestli je snadné hledat v katalou firem. Najít kompetentní řemeslníky nebo firmy na internetu už není sázka do loterie. Na hodnotící server klienti píší kladné i záporné reference, někteří přikládají i fotografie výsledné práce. Na druhou stranu můžete zadat poptávku a vybrat si z nabídek. informace pro instalatéry ČTĚTE DOBŘE AŤ VÍTE VÍC.

Adresář katalogu společností a řemeslníků - DOZVÍTE SE VLASTĚ NĚCO?

„Příště se od tohoto podvodníka budu držet daleko, ale kdo by to byl řekl...“ Zákazníci si stěžovali na tohoto bezohledného řemeslníka. Přidali se k ní další, a protože každý může získat zpětnou vazbu online, pomůže to budoucím žadatelům lépe se rozhodovat. Tak fungují internetové servery, jejichž účelem je vyhledávat a hodnotit řemeslníky. Opravy pro řemeslníky: Podle něj je to proto, že samotní řemeslníci zvou své spokojené zákazníky, aby je ohodnotili na serveru. Domnívá se však, že negativní recenze jsou velmi důležitým samočistícím mechanismem.

Učit se ze zkušeností ostatních: internet přesahuje čas a prostor a spojuje lidi na základě specifických kritérií. Vezměte si například hodnotící katalog firem, který sdružuje recenze lidí na určitého řemeslníka nebo firmy. Pokud nemáte tipy, musíte se spolehnout na u řemeslníka. Katalogy nebo webové stránky. V České republice tedy nebyly žádné webové stránky, které by hodnotily řemeslníky nebo firmy," vzpomíná ukaž-se. K vyhledávání řemeslníků, zejména místních podniků, můžete samozřejmě použít i fulltextový vyhledávač, ale lepších výsledků dosáhnete s obecnými a speciálními adresáři. Xiufu se přímo specializuje na řemeslníky.

Celý server je založen na zákaznických hodnoceních, jejichž autenticitu zajišťují bezpečnostní mechanismy a osobní ověření. Aktivní spolupráce řemeslníků v katalogu umožnila i v uplynulém roce se tomuto mladému projektu dobře rozvinout: „Měli jsme obavy, zda se nám podaří najít dostatečný počet kamenných firem, které jsou schopné a ochotné komunikovat prostřednictvím internet,“ přiznává operátor. Mezi další oborové adresáře patří například rychle.eu. Zde můžete vyhledávat podle oboru a oboru nebo podle toho, kde se nacházíte. Zde najdete tisíce českých profesionálů, kteří jsou registrováni za poplatek a uživatelé je mohou zdarma vyhledávat. Portály nevycházejí přímo z hodnocení uživatelů, jsou to většinou adresáře, ale i zde mají zákazníci slovo a zobrazují se zde recenze.

Ostatní servery se specializují přímo na zprostředkování poptávky. Jedná se vlastně o reklamní servery zaměřené na plnění nabídek a potřeb. Najdete zde specialisty (zedníci, podlaháři, instalatéři...) i obecné pomocníky (manžel na částečný úvazek atd.).

Různé požadavky zákazníků při hledání řemeslníků jsou různé, proto se vyplatí, nahlížet přímo do katalogu řemesel, kde jsou řemeslíní jeden za druhým.

Můžeme hodnotit cokoli kohokoli a POMŮŽE TO?

Ale nemusíte hodnotit jen řemeslníky, můžete hodnotit obchody s elektronikou, úředníky, města nebo v podstatě cokoliv. Otázkou samozřejmě zůstává, jak moc jsou tyto reference spolehlivé a vzhledem k jejich anonymitě může být obtížné odlišit skutečnou zkušenost od nekalé soutěže nebo spamu.

Osobní doporučení jsou stále nejcennější. Kvalitní zpracování za nízkou cenu.

Hlavním cílem je vždy spokojenost zákazníka s dohledatelností v katalogu - JE TO Pravda?

Víme, že tato spokojenost závisí na kvalitě odvedené práce, kvalitě použitých materiálů a ceně díla. Takto zpracováváme všechny objednávky. Kvalita - Používáme všechny dostupné materiály s certifikáty kvality. Nízké ceny - u řemeslníků nejou opravdu důležité, jde o recenze firmy v katalogu. Začneme tedy tím, že odšroubujeme šrouby v odtokové mřížce dřezu a voda z dřezu odteče ať nemusíte volat. Tradice - Firem založených před rokem 2010 a Odbornost – veškerou práci děláme sami nebo pečlivě dohlížíme - toto jsou kritéria kvality.

Klasická reklamní strategie blogu: Ať už jde o drobnou nehodu nebo jakýkoli problém s instalatérstvím, rádi vám pomůžeme.

Instalatér topenář Robert Čermák