Otevírací doba

Po - Pá, 8:00 - 17:00

Zavolejte nám

+420 704 395 355

Napište nám email

robert-cermak@email.cz

NOVINKY a vysvětlení - Blog Instalatér Ostrava - telefon na objednání NONSTOP je: 704 395 355

Zde najdete pravdu a zákulisní tahy při opravách vašich poruch – NEVÁHEJTE A ČTĚTE

oprava sifonu

Oprava umyvadlového a dřezového sifónu.

C

Opravy sifonů dřezu i umyvadla. Ucpané a tekoucí v těsnění odpadního potrubí v kuchyni a koupelně. Oprava a následná kontrola práce, dle videa na YouTube, kde zveřejňujeme některé instalatérské a topenářské práce naší firmy Instalatér Ostrava a okolí. Věnujeme se důkladné revizi práce. Spokojenost zákazníka je prioritou číslo jedna, dobré recenze na práci instalatéra. Výměna dřezového sifónu.

vymena sifonu

Kvalifikace topenářské instalatérské práce

D

Topenářské a instalatérské práce kvalifikace - topenář a instalatér vlastnosti práce: montují udržují a spravují vnitřní či venkovní rozvody kanalizace, vody a topení. Připojují zařizovací předměty a i lékařské vybavení. Dále vybavení na plynové rozvody - otopné systémy.

vymena sifonu

Výměna umyvadlového sifónu.

B

Výměna sifónu u umyvadla provedená tak, aby šuplíky ve skříňce měli dostatek prostoru a neuvolnily těsnění u odpadního potrubí a sifonu. Tato práce instalatéra bývá problémová na odzkoušení funkčnosti šuplíků skříňky pod umyvadly. Nedoporučujeme montáž provádět bez předchozích zkušeností instalatérské práce - Instalatérství a topenářství.

Image

Čištění záchodu a demontáž WC.

A

Čištění záchodu, spadla tam voňka. Při spláchnutí většího předmětu, je zapotřebí odmontovat WC a důkladně pročistit a zkontrolovat odpadní potupí. Pokud se WC pouze tlakově vyčistí nastane další ucpání, jelikož předmět se nevyplaví a zůstává zachycen v odpadním potrubí. Následně se toaleta zase ucpe. Vždy objednat profesionála, instalatér si musí s tímto poradit.

katalog

Najít řemeslníka je snadné v katalou.

K

Hledání v katalogu, můžeme se domnívat, že pomocí klíčových slov ve vyhledávání jste schopni si vygooglit jednoduše kvalitního řemeslníka a ono ejhle nejde to, nejsou dostupní a ani nevíte jestli dělají svoji práci kvalitně. Jednouší je najít si katalog řemeslníků například a tam je máte všechny pohromadě i s recenzí.

Instalatér topenář Ostrava Robert Čermák