Otevírací - doba

Po - Pá, 8:00 - 17:00

Zavolejte - nám

+420 704 395 355

Napište nám - email

robert-cermak@email.cz

Blog Oprava

oprava těsnění sifonu

.

VELKÁ ŠANCE JAK SE NĚCO DOZVĚDĚT - Článek oprava umyvadlového sifonu neni zase tak jednoduchá a pak pár informací o další webech, které Vám POMŮŽOU. Nezdá se těžká, je jen naivní laický náhled na jednoduchou bílou věc s pár převlečnými plastovými maticemi pod umyvadlem. Je pravda, že oprava umyvadlového sifónu je nejednoduší z oprav sifónů – například dřezového (mnoho napojení) vanového (špatný přístup) či sprchového (žádný přístup).

Největší úskalí při opravě umyvadlového sifonu je:

Největší úskalí při opravě umyvadlového sifonu je těsnění, kterého je nepřeberné množství a laik nemůže vědět které potřebuje, a to proto že i sady těsnění na sifóny nepopisují mnohdy správně typ sifónu. Navíc uchycení těsnění bývá problematické a často se i prořízne, z důvodu ostrých hran na konci závitu spojení s Pertlem.

Nejenom že vždy i na takou to jednoduší práci doporučuji zkušeného instalatéra ze znalostí údržby bytů, ale i všem rád připomenul přirovnání kolikrát se Vám stane, že potřebujete za život instalatéra 3 až 4x není to jako zdražující jídlo v supermarketu, které nakupujete několikrát týdně.

Proto doporučuji kvalitní práci než izolačku či lepidlo a pak Vás oprava bude stát 5x víc protože instalatér stráví rozděláváním nánosu izolačky a lepidla či tmelu o hodinu či dvě déle u Vás. Proto jako instalatéra topenáře oprava sifonu či výměna sifonu je rutinou, kterou dělám několikrát týdne a pak, s touto zkušeností strávím u Vás pár minut.

Na závěr, jakou dát radu při montáži sifónumontáži sifónu, a to objektivně u všech typů vanové, dřezové, umyvadlové i do sprchových koutů je: Pořiďte ti před opravou více druhů těsnění do sifónů a pilový list na železo. Další důležitou věcí, nezkoušejte bez dobrých zkušeností rozdělávat či předělávat staré lepené spoje na odpadu vedoucí k sifónům. Může se stáže, že vám praskne spoj či odbočka za zdí někde pod vanou. Pak už to dohromady určitě bez rozdělání či vysekání bytového jádra nedáte dohromady. Tak hodně štěstí, pokud si věříte. Takový umyvadlový sifon je pro zahřátí, ty horší vás teprve čekají, ale je to asi nejsnazší, jak si natrénovat a naučit se opravit či případně pak už vyměnit sifon a osvojit si pár důležitých zkušeností práce instalatéra a domácího kutila. Čest práci.

.

Další informace se týká ukázky aktivit agentury PUBLIC REVELATION, které Vám POMŮŽOU:

Další informace se týká ukázky podružných aktivit agentury PUBLIC REVELATION, která spravuje domény, na kterých je například provozováno Instalatérství Ostrava web https://instalater.info a to aktuální řemeslné firmy v Ostravské kraji a okolí.

Určitě Vás tento článek o opravě sifónu velice poučil, proto budu nadále psáti do tohoto našeho blogu, a to bez ostychu. Je to jediné nezávislé čtení, které přichází samo bez určení různých reklamních triků. Pokud Vás bude zajímat vice o vašem problému stačí zavolat mě Instalatéra a já Vám pomůžu zodpovědět vaše otázky a rád. Děkuji za přečtení těchto nezáživných vět a příště zase na další třeba i záživnější téma pro lepší umístění ve vyhledávačích. Znova tedy dík za pozornost a příště neviděnou. Robert Čermák.

.

Instalatér topenář Ostrava Robert Čermák